Gedragsregels voor de speler

• Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld.
  • Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt zich tijdig af bij trainer / leider als niet aan de training of de wedstrijd kan worden deelgenomen.
  • Is bij de training tijdig aanwezig.
  • Is voor een wedstrijd op het aangegeven tijdstip aanwezig.
  • Draagt alleen tijdens de wedstrijden het tenue van de club.
  • Heeft respect voor de tegenstander, de leider en het publiek.
  • Accepteert de beslissingen van de scheidsrechter en de assistent scheidsrechters ook al is de speler het daar niet mee eens.
  • Is zuinig op alle materialen die gebruikt mogen worden, dus ook op de velden en kleedkamers.
  • Helpt mee met schoonmaken van de kleedkamer.
  • Meldt aan de leider of vertegenwoordiger van de vereniging als iets kapot is gegaan.
  • Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer, maar geeft deze in bewaring bij de trainer of begeleider.
  • Helpt mee met het verzamelen van materialen na de training.
  • Discriminatie, schelden, grof taalgebruik, treiteren, pesten, irriteren of kwetsen van wie dan ook, wordt niet geaccepteerd en zijn aanleiding zijn voor sancties.