CHRC slaat na rust genadeloos toe

CHRC is het seizoen 2017-2018 prima begonnen. De ploeg van trainer Chris van de Peppel komt na het glorieuze kampioenschap van vorig seizoen deze jaargang uit in de 4e Klasse F. Ook hier willen de Heelsumers ‘gewoon’ een rol van betekenis in gaan spelen. De eerste horde werd tegen het bezoekende Elistha genomen, al kreeg de overwinning pas na rust gestalte. Na 45 minuten keek de thuisclub nog tegen een 0-1 achterstand aan. Maar in de tweede helft werd er orde op zaken gesteld en zorgden Hannes Rensen (2) en Davey Jansen voor de uiteindelijke 3-1 winst.

Voor rust was het erg matig. We gaven veel te veel ruimte weg en kregen ook nog de 0-1 om onze oren.”, vond van de Peppel. ,,Toch kregen we nog zeker vier opgelegde kansen, maar daar gingen we niet goed mee om en waren we ook nog eens teveel met randzaken bezig. In de tweede helft deden wat we waar we goed in zijn: ‘gewoon’ voetballen en strijd voeren. Daarmee kregen we Elistha op de knieĆ«n, al duurde het mij toch nog te lang voor we echt tot scoren kwamen. Ze waren al eerder rijp voor de slacht. Maar de punten zijn binnen en daar gaat het natuurlijk ook om. Een mooie start in de 4e Klasse.”

Foto: CHRC-trainer Chris van de Peppel zag zijn ploeg, in het thuisduel met Elistha, na rust toeslaan. In Heelsum werd het 3-1.

 

Dick Martens

Milanbudding

Beheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.