Promodag CHRC wordt opgeluisterd door Lucky Ajax

Zoals de laatste jaren een traditie is geworden zal CHRC, voorafgaand aan de start van het voetbalseizoen 2017-2018 ‘aftrappen’ met een Promodag. Even traditioneel is dat de dag naast voetbalplezier voor jong en oud ook wordt opgeluisterd met een wedstrijd van het eerste elftal, dat gaat aantreden tegen een tegenstander ‘van naam’.  Dat zal zaterdag 9 september aanstaande niemand minder zijn dan Lucky Ajax.

Op het hoofdveld van CHRC traden in vorige edities illustere voorgangers als oud FC Wageningen, de Vitesse legends en oud Feyenoord al eens aan. ,,Ditmaal is Lucky Ajax bij ons te gast”, aldus een woordvoerder van CHRC met de nodige trots in zijn stem. ,,Dat team staat onder leiding van ‘Mister Ajax’, Sjaak Swart (die overigens zichzelf nog weleens opstelt, DM) zal een wedstrijd spelen tegen ons eerste elftal, dat onlangs naar de vierde klasse promoveerde. Lucky Ajax zal zeker met een sterke selectie, die samengesteld zal worden uit voormalige Ajax-coryfeeën naar Heelsum komen. Swart heeft niemand minder dan onder andere Dennis Bergkamp, Rob Witschge, Simon Tahamata, Frank en Ronald de Boer en Aron Winter tot zijn beschikking.  .. De definitieve selectie waarmee de Amsterdammers naar Heelsum komen, moet uiteraard nog worden samengesteld.”

NIEUWE JEUGDTEAMS Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen ook de andere senioren- en jeugdteams van CHRC in actie komen. Belangrijk onderdeel is ook de presentatie van nieuwe jeugdteams.,,Het programma zal vanaf 12:00 starten met de seniorenteams. Daarna gaan de jeugdteams oefenwedstrijden spelen. Het exacte programma zal de komende weken verder gestalte krijgen. Natuurlijk zal er ook gezorgd worden voor muzikale omlijsting en lekkere hapjes en drankjes.”

KAARTEN Wat al wel vast staat is dat de wedstrijd CHRC – ‘Lucky’ Ajax om 17:00 zal gaan beginnen. ,,Toegangskaarten kosten in de voorverkoop, die inmiddels is begonnen, € 5,00. Op de wedstrijddag kosten ze € 7,50.”De adressen waar de kaarten in de voorverkoop kunnen worden aangeschaft zijn in Renkum: Cafetaria de Citadel en ijssalon La Cosina.Na de zomerstop zullen de kaarten uiteraard ook verkrijgbaar zijn in de kantine van CHRC op Sportpark Wilhelmina

Dick Martens

Foto’s: Gert Budding