Het mobiel digitaal wedstrijdformulier

Met ingang van seizoen 2017/’18 worden alle officiële wedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Om vanaf de eerste wedstrijd een goede start te kunnen met met het gebruik van het mobiel digitaal wedstrijdformulier heeft de KNVB een aantal filmpjes gemaakt. Klik op de onderstaande video voor een korte introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier.
Het mobiel DWF is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze applicatie is reeds beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store (niet voor Windows Mobiel). De app wordt gebruikt door wedstrijdsecretarissen, scheidsrechters, teamleiders en aanvoerders/spelers.
Je kan je alleen registreren met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van je vereniging en de KNVB. Heb je nog geen e-mailadres laten registreren neem dan alsnog contact op met de ledeadministratie. Daarna kan je je alsnog registreren met dit e-mailadres.
Meer info is te vinden via http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

Milanbudding

Beheerder